Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ediyor; genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, esnafları sık sık ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; esnafımız bizim için çok önemlidir. İlçemizin temel direklerinden biriside emekçi esnaflarımızdır.  Her koşulda vatandaşımıza hizmet etmeye çalışan esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Emekçi esnaflarımızı her fırsatta ziyaret ediyor, isteklerini dinliyoruz. Çözüm noktasında esnafımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Başkan Özyavuz; Esnaflarımıza, yabancı misafirlere karşı gerekli ilgi alaka, güler yüzlülüğün ve misafir perverliğimizi eksik etmememiz konusunda vurgumuzu da yaptık. Bizler, hizmetlerimize halkımızın destekleriyle hız kesmeden devam ediyoruz, dedi.

Harran Esnafı, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini de dile getirerek, Başkan Özyavuz’un kendilerini ziyaret etmesi ve Harran’a yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.